Quanta System,  585, діодний лазер, лікування акне

Quanta System, 585, діодний лазер, лікування акне

Вугрова хвороба, або акне — проблема, з якою стикаються багато людей різного віку, проблема, яку всі бажають вирішити раз і назавжди.

Але дуже часто для того, щоб усунути цей недолік, стандартного косметологічного догляду не вистачає. І тут на допомогу приходить потужний і безпечний лазер Quanta System 585.

Лазер Quanta System 585 зарекомендував себе чудовим інструментом у догляді за шкірою обличчя, особливо коли це стосується видалення судинного та пігментного компонента, спровокованого старінням шкіри, а також лікування акне.

Лазерна система Quanta System 585 є вершиною сучасних технологій з безпеки та ефективності. Це дозволяє проводити процедури видалення поверхневих судинних недоліків без будь-яких побічних ефектів у таких «чутливих» областях, як зона декольте, обличчя та шия.

Протокол процедури

  • ЕТАП 1. Проводимо огляд пацієнта, збираємо анамнез, пацієнт підписує угоду на проведення процедури.
  • ЕТАП 2 (ФОТО 1). Очищуємо шкіру за допомогою спеціального засобу, підібраного за типом шкіри.
  • ЕТАП 3 (ФОТО 2, 3). Пацієнтові одягаємо захисні окуляри. Наносимо спеціальний гель на шкіру. Виставляємо необхідні параметри на екрані апарата.
  • ЕТАП 4 (ФОТО 4). Прикладаємо маніпулу апарата послідовно до кожної проблемної зони, робимо фотоспалахи. Пацієнт може відчувати легке поколювання і приємне тепло. Лазерне лікування — це процедура, під час якої однотипне рівномірне світло спрямовується на одну ціль. Мішень лазера з довжиною хвилі 585 нм — оксигемоглобін, який інтенсивно концентрується у крові, під впливом лазера нагрівається. Судини, які ушкоджуються через надмірне нагрівання крові, що проходить через них, за якийсь час зникають. Чим ширша су- дина, тим більше в ній крові та оксигемоглобіну. Тому лазерне лікування судинних уражень, акне дуже ефективне. Комбіновані процедури дають змогу усувати багато проблем одночасно. Лазерне випромінювання з довжиною хвилі 585 нм, нагріваючи колаген у дермі, може також омолодити шкіру.
  • ЕТАП 5 (ФОТО 5). Після процедури наносимо на шкіру «Пантенол» і розповідаємо пацієнтові про постпроцедурний догляд. Одразу після закінчення процедури можлива невелика набряклість, почервоніння. Усі прояви зникають упродовж 24 годин.

Під час роботи з Quanta System 585 безпека пацієнта гарантується меншою глибиною проникнення і вдвічі меншим рівнем поглинання хвилі меланіном. Впливаючи на весь патологічний процес в тканинах, енергія лазера призупиняє запальні процеси, виконує санацію шкіри і нормалізує роботу сальних залоз. За умови лікування акне лазером ми отримуємо наступний результат від процедури: відновлення здоров’я шкіри як зовні, так і зсередини, а також помітне зменшення пігментації.

Необхідний курс процедур лазерного лікування вугрової хвороби підбирається лікарем-косметологом індивідуально.

У середньому тривалість лікування складає 4-6 процедур з інтервалом 10-14 днів. Але вже після 1-2 сеансів у пацієнта спостерігається помітне поліпшення стану. Також можливе поєднання лікування акне на різних зонах — наприклад, на обличчі і спині. У випадках важких форм акне і для досягнення стійкого ефекту можливе комплексне лікування вугрової хвороби.

Результати: зменшення висипань акне будь-якого типу, зниження виділення шкірного сала, пігментації; поліпшення фізіологічних процесів у шкірі. Гладка і чиста шкіра, яка виглядає набагато свіжішою і здоровішою.

Переваги процедури: відсутність небезпеки для шкірного покриву, складного реабілітаційного періоду, певного дискомфорту. Немає необхідності приймати антибіотики. Безпечне, швидке і результативне лікування.


 20/07/2022
 (266 переглядів)